Вторник, 9 Август 2022
Скорпион

Дневен хороскоп
Четвъртък 01 Март 2018

4292

Дневен хороскоп - Скорпион - 01.03.2018 - Владейте емоциите

Бъдете овладени и работете без излишна показност върху текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти.

Много от вас днес е възможно по един или друг начин да се сблъскат с лицемерие и измами. Като шанс за реализация на материални цели и относно парични печалби, четвъртък е благоприятен за активно действащите и за онези, които предварително са отхвърлили по-голямата част от работата, която са задължени да предадат. Дори и прецизни в работата си, не бъдете критични към другите. Ако работите в екип зачитайте мнението на колегите. В противен случай ще се натоварите психически, което не е здравословно. Възползвайте се от информацията, която ще ви се даде за бъдещи проекти.

Очакват ви хубави изживявания в интимната сфера. Изисквайте точни указания за задачите, които ви възлагат. Не приемайте такива, които са свързани с нарушаване на правилата или заобикаляне на законите. Настроението ви е романтично и може да пропуснете някои подробности, но ще разполагате с достатъчно време за корекции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година