Сряда, 6 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 09 Ноември 2017

4589

Дневен хороскоп - Риби - 09.11.2017 - Действайте мобилизирано

Четвъртък предоставя на Рибите шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Мобилизирайте се и действайте до постигане на желаната цел.

Като настроение се делите на две релефно очертаващи се групи. Едните са доста решителни, докато другите са доста отпуснати. Очаква ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Неочаквано е възможно да ви предложат нещо, на което се надявате от доста време. Обмислете добре отговора си, преди да кажете каквото и да е. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Бъдете деликатни, но твърди. Ще потърсят мнението ви за изглаждане на конфликт между роднини, с които не се виждате много често.

Анализирайте ситуацията, но се постарайте да запазите дистанция. Отделете време за любимия човек, има нужда от вниманието ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!