Вторник, 5 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Петък 09 Март 2018

3926

Дневен хороскоп - Риби - 09.03.2018 - Доста напрегнат ден

Рибите ще се сблъскат с доста ядове през този ден. В бизнеса най-често ще са причинени от страна на партньорите. За някои дори се очертават съдебни неприятности.

В служебно отношение петък не е от благоприятните дни. Очертават се нелепи разминавания, липса на адекватност. Ще се радвате на обикновени неща, създаващи ви душевен комфорт. Някои от вас ще имат срещи с хора, които не са виждали от дълго време или пък виждат за пръв път. При всички случаи ще намерите общи теми и ще се обвържете с взаимен интерес. Финансови придобивки ще повишат настроението ви.

Привлекателни сте и изведнъж ще се окажете в центъра на вниманието на хората от обичайното ви обкръжение. Импровизирайте, предложете някакво развлечение, което би ги зарадвало. Избягвайте контактите с непознати. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!