Събота, 31 Юли 2021
Риби

Дневен хороскоп
Събота 09 Юни 2018

1878

Дневен хороскоп - Риби - 09.06.2018 - Уловени възможности

Обвързването ви с много въпроси се отразява нездравословно не само физическото ви и психическо състояние, но и на отношенията ви с околните.

Събота ще се разгръща с убедителен успех за Рибите, а акцентът на сполуката ви пада върху паричните печалби, деловата реализация и контактите в обществените среди, които в повечето от случаите се свързват с материални цели. Някои усилено действат за сключване на брак. Сърцатост в работата, това може да се каже за вас, и това ви прави победители. По-малко се вълнувайте от това кой какво е казал, изпращайте положителни сигнали към всички и ще се почувствате добре. Ремонти и други неотложни ангажименти могат да променят програмата ви, но няма да се натоварите емоционално.

Не си насрочвайте важни срещи и разговори, особено ако са свързани с оформяне на финансови сделки. Не „заравяйте глава“ пред проблемите. Ако не потърсите решение в момента ще се наложи да го направите по-късно и може да се окаже доста по-сложно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година