Понеделник, 17 Юни 2019
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 09 Януари 2018

3303

Дневен хороскоп - Риби - 09.01.2018 - Силен късмет и сполука

Изразителен късмет, реализация на финансовите и материалните цели и много добри възможности за стабилизиране на позициите. Последното в много случаи може да се очаква като реален резултат вследствие от преговори, които ще открият широк хоризонт за бъдещи действия в бизнеса ви.

Повече се доверявайте на себе си и се вслушвайте в интуицията си. Възможно е не добронамерени хора да ви подведат, като показват готовност за съдействие, а в решаващия момент да се отдръпнат. Бъдете готови за подобно поведение или ги дистанцирайте от себе си. Жаждата ви за бързи реализации ще ви поднесе изненади. С какъвто и въпрос да се захванете днес винаги ще е свързан с участието на още някой. Може да се наложи да потърсите съдействие от старите си приятели. Не залагайте на нови познати, ще ви подведат. При контакти с държавната администрация разчитайте само на себе си.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година