Сряда, 17 Юли 2019
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 08 Май 2018

2110

Дневен хороскоп - Риби - 08.05.2018 - Сполучлив ден, но се владейте

Приемете случващото се и, ако то не ви носи удовлетворение, помислете за промяна. Неблагоприятен ден, който може да провокира неочаквани развития, за това е важно да сте въздържани.

Реализацията на Рибите ще е на ниво днес , защото ще бъдете облагодетелствани от условията и от помощта на мощни личности и ще успеете в реализацията на целите си. Бъдете по-инициативни днес, за да не пропуснете ценни възможности. Можете да разчитате на подкрепа от страна на човек, с когото работите и която ще ви бъде оказана в решаващ момент. Вашият сърдечен партньор страда от липса на внимание. Намерете повече време за него. Прекалено дълго го пренебрегвате. Не се учудвайте, ако днес ви се стори, че всички са се наговорили против вас.

Всъщност, никой няма да ви се противопостави директно, но и никой няма да ви подкрепи доброволно. Не задавайте въпроси и не търсете причини за така създалата се ситуация. В края на деня нещата ще се променят. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година