Четвъртък, 12 Декември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 08 Юли 2018

1488

Дневен хороскоп - Риби - 08.07.2018 - Нарушени взаимоотношения

Взаимоотношенията на мнозина Риби с колеги в службата или извън нея, но от бранша, не блестят и не са на необходимата висота, което днес в опредени моменти може да предизвика напрежение и да последват проблеми.

От гледна точка на постижения неделя ви гарантира успех. Ще работите за балансиране на енергиите и постигане на душевно равновесие. Работете за подобряване и на мислите, които пречат на развитието ви. Не се щадете, щом си поставяте високи цели. Носите заряд, по-ценен от най-ценното, което другите пазят само за себе си. Подчинете го в полза на доброто и не мислете за трудностите. Ще е трудно да се справите самостоятелно с всичките си задължения.

Или ги разпределете във времето, или се опитайте да прехвърлите част от тях на близките си. Намалете контактите и избягвайте местата, където има много хора. Осигурете си достатъчно сън. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година