Вторник, 21 Януари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 08 Януари 2018

4074

Дневен хороскоп - Риби - 08.01.2018 - Трудности, но и добър шанс

За Рибите се очертават възможности за реализацията на намеренията, а най-яркото свидетелство за това се основава на високата ви лична активност.

Ще възникнат трудности поради сблъсък с пречки. Дипломатичното поведение и досетливостта ще са верните ви помощници. Много неща в личния ви живот не са такива, каквито бихте желали да бъдат. Мисълта за промяна ще ви насърчи да пристъпите към действия, на първо време зависещи от желанията и волята ви. Отговорностите ви с това няма да намалеят, но ще се почувствате по-добре от началото, което поставяте. Независимо дали имате постоянна връзка или не, някой ще пожелае да обсъди с вас отношенията си. Ако приемете поканата, то направете го извън дома и си осигурете възможност да прекратите разговора, в случай че ви стане досаден.

По-добре е да не си насрочвате любовни и интимни срещи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година