Сряда, 6 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 08 Февруари 2018

4112

Дневен хороскоп - Риби - 08.02.2018 - Организирайте се

Четвъртък идва с много задължения за Рибите, а мнозина от зодията не са психически готови за активна работа. Необходимо е да се мобилизирате, което може да стане най-лесно чрез концентрация върху задачите.

Проявявате двойственост и недоволство, които ще провалят шанса ви. Имате доста работа днес, но с умели действия успявате да я направите осъществима. Радвате се на помощта на хората около себе си, които няма да останат безучастни към вашите вълнения. Една от срещите ви днес ще бъде особено ползотворна благодарение на предложението, което получавате. Изисквате твърде много от любимия човек, а това не е желателно. Помислете за фигурата и здравето. Подходящо е да започнете прилагането на лека ежедневна спортна програма във вид на гимнастика, джогинг, упражнения за разтягане.

Подходящо е да си изградите и балансиран хранителен режим. Ще е доста по-лесно, ако спечелите за идеята и любимия човек. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!