Сряда, 22 Март 2023
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 07 Март 2018

4078

Дневен хороскоп - Риби - 07.03.2018 - Неудобен ден

Преобладаващото мнозинство от Рибите са доста напрегнати и недоволни от развитието на събитията, които постоянно им поднасят разочарования от различно естество.

За момента е трудно да действате за преодоляването им, защото наистина не сте в състояние, но те не са неразрешими. Много важно е да определите приоритетните ви ангажименти. Днес те най-вероятно ще ви донесат добри дивиденти. Внимавайте за нелоялни конкуренти, не сте безпомощни и можете да предотвратите евентуална задкулисна дейност. За момент пренебрегвате личните си дела и се поставяте изцяло в услуга на близките си.

Доста сте разсеяни и вглъбени в собствените си мисли и мечти. Ориентирайте се към рутинни занимания. Избягвайте разговорите на финансова тема и тези, свързани с личните отношения, скоро може да съжалите за казаното. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-