Петък, 24 Май 2019
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 07 Март 2018

3513

Дневен хороскоп - Риби - 07.03.2018 - Неудобен ден

Преобладаващото мнозинство от Рибите са доста напрегнати и недоволни от развитието на събитията, които постоянно им поднасят разочарования от различно естество.

За момента е трудно да действате за преодоляването им, защото наистина не сте в състояние, но те не са неразрешими. Много важно е да определите приоритетните ви ангажименти. Днес те най-вероятно ще ви донесат добри дивиденти. Внимавайте за нелоялни конкуренти, не сте безпомощни и можете да предотвратите евентуална задкулисна дейност. За момент пренебрегвате личните си дела и се поставяте изцяло в услуга на близките си.

Доста сте разсеяни и вглъбени в собствените си мисли и мечти. Ориентирайте се към рутинни занимания. Избягвайте разговорите на финансова тема и тези, свързани с личните отношения, скоро може да съжалите за казаното. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година