Събота, 22 Юни 2024
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 07 Май 2018

2188

Дневен хороскоп - Риби - 07.05.2018 - Печалби и споразумения

Понеделник е твърде благоприятен за Рибите относно парични печалби, делови споразумения и отстраняване на проблеми. Безспорно е, че споразуменията и договорирането са най-значителното събитие за деня, които действително ще поставят началото на нов етап за мнозина от зодията.

Общуването с околния свят ще ви причинява болка, поради нежеланието на някой да се държи нормално. Колкото и да ви натъжава този факт не привеждайте в крайности настроението си. Заложете на откритостта и директния подход, като покажете уважението си към партньорите ви. Новости от личен характер ще внесат ведрина и обнадеждят за близкото бъдеще. Формулирайте целите си ясно и пристъпвайте към изпълнението им само след като се уточнили всички детайли.

Ще успеете да реализирате свое старо желание, ако не допускате външна намеса и не се съмнявате в себе си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!