Неделя, 20 Октомври 2019
Риби

Дневен хороскоп
Събота 07 Юли 2018

1804

Дневен хороскоп - Риби - 07.07.2018 - Решавайте проблемите без кавги

Практичността ще ви позволи да се възползвате от благоприятна ситуация около вас днес. Много нерви и проблеми носи събота на Рибите, а кавгите, които днес ще избухнат с партньори или с хора от околното пространство, въобще не са подходходящият начин за разрешаването им.

Ще предизвикате допълнително натоварване, и ще последва нарастваща нестабилност. Имате много задачи, за които ще ви е необходима доста енергия. Поставяйте си по-близки цели. На някои от вас предстои ново запознанство, което може и да прерасне в сърдечна връзка. Вие сте готови за промяната, която вече започва. Кристално ясно ви е, че тя ще ви наложи и ограничения, но няма да съжалявате. Интелектуалните занимания ще ви изтощят, а физическите ще ви отегчат.

Като цяло настроението ви може да е твърде минорно. Не търсете виновни за мрачните мисли, които ви връхлитат от време на време. Потърсете спасение в любимите си занимания, ще се окаже успешна тактика. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година