Вторник, 19 Март 2019
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 07 Януари 2018

3569

Дневен хороскоп - Риби - 07.01.2018 - Силно напрегнати

Неделя ще е напрегната за голяма част от представителите на зодията. Някои от вас са претоварени психически, а други ще водят служебни разговори с началниците си, които явно ще ги вбесят.

Денят не ви лишава от възможности, но за реализация, но следва да разчитате на собствен ресурс. В желанието си да сте полезни на другите пренебрегвате себе си и това често не ви се отразява добре на вас самите. Разходка сред природата или отпускащи и релаксиращи духовни практики ще ви заредят с енергия. В размишления за пътя си ще стигнете до прозрението, че влакът вече потегля от вашата гара. Най-подходящият начин за уплътняване на деня е да си организирате излет в планината или занимание с предпочитания ви зимен спорт.

Ако няма възможност и решите да останете у дома, то отделете малко време за създаване на уютна обстановка, а останалото го посветете на любимата си книга или филм. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година