Вторник, 7 Април 2020
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 07 Декември 2016

2999

Дневен хороскоп - Риби - 07.12.2016 - Повишена активност

Този ден ще е приятен за представителите на Риби. При бизнесмените възникват доста ангажименти, а други от зодията са твърде заети на работното си място и нямат време за нищо странично. Може да пропуснете пътуване или осъщественото такова да се окаже напразно. Споровете са противопоказни! Избягвайте стресовите ситуации, нямате нужда от допълнително натоварване. Стигат ви собствените грижи и проблеми. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите света откъм прекрасната му страна. Насладете се на чувствата си без да се само анализирате и подценявате. 

В крайна сметка и едното и другото имат своите предназначения, така че ще трябва да откриете правилния баланс. Още привечер ще се почувствате по-спокойни и намерили правилното решение. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година