Понеделник, 3 Октомври 2022
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 07 Април 2022

757

Дневен хороскоп - Риби - 07.04.2022 - Делови проблеми

Деловите проблеми характерни днес за Рибите, засягат финансов въпрос. Става дума за лъжи, лицемерие и подлости, които само ще утежнят ситуацията на онзи, който ги представя като истина. Ако това е вашият противник – ще закъса.

Ако вие си служите с такива – негативите остават при вас. Успешните ви изяви напоследък повишават авторитета ви и няма да сте изненадани, когато получите добра оферта за нова работа. Обсъдете я с близките си, но не се колебайте дълго време. Независимо от това останете верни на себе си и на усещането си за лична свобода. Вие най-добре знаете какво означава това. Настроението ви ще е преимуществено романтично, но ще сте и по-разсеяни от обикновено.

Спомнете си, че „не всичко, което блести е злато“ и ще стигнете до естественото заключение, че не всеки, който ви се усмихва е влюбен във вас, така че по-добре не създавайте нови връзки. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година