Събота, 7 Декември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 06 Март 2018

4092

Дневен хороскоп - Риби - 06.03.2018 - Добра реализация

Останете верни на принципите си и не отстъпвайте от убежденията си. Денят на Рибите ще се разгърне без съществена разлика от този на предния знак.

За отбелязване е обаче, че сега негативната нервна превъзбуда ще отмине Водолеите, за да се спре при Рибите. Имате сили да се справите с това нежелано „гостуване”. просто се овладявайте, и без конфликти. Вдъхновени, обновени и стилни, ще се покажете в нова светлина пред обществото. Ще привличате с познанията си и ще печелите симпатии. Без да се главозамайвате, ще си дадете сметка за плюсовете и минусите на делово предложение и ще вземете решение за себе си.

Не се ядосвайте, ако срещнете и по-различно отношение към себе си, не всички са еднакви. Въздържайте се от активни действия, преценявайте евентуалните реакции на околните. Прекаленият ви ентусиазъм може да предизвика враждебност. Следвайте интуицията си при неясни ситуации. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година