Петък, 17 Януари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 06 Март 2018

4109

Дневен хороскоп - Риби - 06.03.2018 - Добра реализация

Останете верни на принципите си и не отстъпвайте от убежденията си. Денят на Рибите ще се разгърне без съществена разлика от този на предния знак.

За отбелязване е обаче, че сега негативната нервна превъзбуда ще отмине Водолеите, за да се спре при Рибите. Имате сили да се справите с това нежелано „гостуване”. просто се овладявайте, и без конфликти. Вдъхновени, обновени и стилни, ще се покажете в нова светлина пред обществото. Ще привличате с познанията си и ще печелите симпатии. Без да се главозамайвате, ще си дадете сметка за плюсовете и минусите на делово предложение и ще вземете решение за себе си.

Не се ядосвайте, ако срещнете и по-различно отношение към себе си, не всички са еднакви. Въздържайте се от активни действия, преценявайте евентуалните реакции на околните. Прекаленият ви ентусиазъм може да предизвика враждебност. Следвайте интуицията си при неясни ситуации. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година