Четвъртък, 9 Април 2020
Риби

Дневен хороскоп
Петък 06 Май 2016

1994

Дневен хороскоп - Риби - 06.05.2016 - Ярка възможност за устройване

Представителите на Риби навлизат в твърде благоприятен ден за реализация на целите и плановете си. На преден план изпъква значителното раздвижване на обстоятелствата около вас, и разкриващите се нови възможности, които поражда то. Най-изразителни в делови план. Денят е много удачен за делови контакти и преговори от всякакво естество. Очакват ви печеливши ангажименти, които ще отнемат по-голяма част от времето ви. Изчакайте известно време преди да инвестирате значителни суми. Моментът не е особено подходящ, а скоро може да получите информация, която изцяло да промени плановете ви.

Тук или там, сега или после, да взема или да изхвърля... Толкова много въпроси имате да решавате всеки един миг. А днес просто ще ви се иска някой да с епогрижи майчински за вас, да ви приласкае, да виутеши, да ви сготви вкусна супа, да нахрани тялото и душата ви. Намерете това състояние, намерете това място, открийте нещото, което напоява корените ви с нови сили, което ви дава живителни сокове. Има на света такова място, има на света такъв момент и той е ... в малката стаичка на собственото ви сърце. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година