Вторник, 31 Януари 2023
Риби

Дневен хороскоп
Събота 06 Януари 2018

4051

Дневен хороскоп - Риби - 06.01.2018 - Утежнени условия

Този ден е доста странен за представителите на Риби. Късметът ви е изключително силен, но липсват благоприятни условия за разгръщането му.

Обществените среди са подходящият сектор за реализацията на целите ви. Пазете се от коварните действия на вашите неприятели и конкуренти. Авторитетът ви ще нараства и мнозина ще се обръщат към вас за съвет. Това налага да бъдете тактични, съобразителни и деликатни. Пазете се от изкушението да манипулирате, защото ще усетите много скоро как всичко се обръща срещу вас. Очаква ви финансово стабилизация и осигуряване на повече комфорт за семейството. Околните може да са твърде напрегнати и да прехвърлят раздразнителността си буквално „във въздуха“.

Запазете спокойствие, каквото и да се случва. Не се намесвайте в дискусиите, само ще си създадете проблеми. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-