Вторник, 7 Април 2020
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 05 Март 2020

1620

Дневен хороскоп - Риби - 05.03.2020 - Раздвижване

И четвъртък ще е напрегнат за Рибите, но вече ясно се очертава раздвижване, което ще предизвика началото на отдавна очаквани промени. Засягат неприятна ситуация от служебно естество, и разширяване на деловите възможности на едни и решаване на жилищен проблем за други.

Постарайте се да свършите голяма част от ангажиментите си през този ден, тъй като ви предстои започването на нещо, което за в бъдеще ще отнема голяма част от времето ви. Финансовите успехи, които очаквате в скоро време ще ви доставят необходимия душевен комфорт. Необходимо е да обсъдите сериозно отношенията си с човек от заобикалящата ви среда. Не се опитвайте активно да решавате проблемите, просто избягвайте всичко, което ви натоварва, разваля настроението ви и се старайте да поддържате вътрешен мир. Възможно е да получите интересно предложение.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година