Събота, 28 Януари 2023
Риби

Дневен хороскоп
Събота 05 Май 2018

2103

Дневен хороскоп - Риби - 05.05.2018 - Състояние на напрегнатост

Потребността от емоционална сигурност и хармония е водеща за представителите на зодията, а тази цел все някак си остава настрани и поражда смътни душевни усещания за липсата на надежди.

Не се задълбочавайте прекалено много върху маловажните неща. Отминавайте ги с чувство за хумор. Така по-леко ще приемате неудачите, чиято роля е само да ви направи по-будни. Никой не може да ви отнеме качествата, нито да ви направи лоши. Всичко е във ваши ръце. Ще получите предложение, решението за което трябва сами да вземете. Не се подвеждайте по чуждо мнение, особено що се отнася до решаване на финансови и материални въпроси.

Много е вероятно по благоприятно стечение на обстоятелствата да прекратите окончателно отношенията с някой от познатите си. Възползвайте се от възможността, ще се освободите от ненужна тежест. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-