Понеделник, 11 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 05 Юли 2018

2221

Дневен хороскоп - Риби - 05.07.2018 - Много силен шанс

Много силен и ползотворен ден за делова реализация и печалби, които при мнозина ще бъдат съчетани с предложение за поемане на допълнителни професионални отговорности.

Последните приятно ще ви изненадат със солиден финансов доход. Нервите ви са силно изострени. Владейте се! С подходяща нагласа сте към събитията, които следват и това улеснява нещата ви. Отнесете се с търпение към близките си и им помогнете да преодолеят проблемите си, за да не се отразят на отношенията ви. Нов член на семейството, което разбира се, ще бъде за добро, защото имате положителни очаквания. Пестете си силите. Днес не се занимавайте с трудоемки задачи.

Създайте ред около себе си на всички нива, за да ви е по-лесно да се справите. Съобразявайте се с реалната действителност и не надценявайте възможностите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!