Събота, 23 Март 2019
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 05 Февруари 2018

4425

Дневен хороскоп - Риби - 05.02.2018 - Бъдете активни

Ще получите развитие на интересуващ ви въпрос и това ще внесе успокоение у вас. Ще получите информация, която ще се превърне в потребност за повечето от вас.

Както обикновено, така и днес Рибите ще трябва да се борят със зъби и нокти за желаното. В работен план времето ви ще е заето с изпълнение на текущи задачи, но денят е важен с посланията и духовните прозрения. С повече усилия днес ще постигнете намеренията си. Затрудненията ви няма да са по ваша вина, но така или иначе ще отнемат от енергията ви. За да възстановите силите си намерете време за спорт или други приятни занимания. Радостни ще останете от развитието на личен въпрос, отнасящ се може би до нова работа. Не допускайте да ви губят времето с чужди проблеми и да ви въвличат в интриги между роднини.

Някой настоятелно ще ви моли за съвет или съдействие. Изслушайте казуса и измислете благовиден предлог за отказ от участие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година