Четвъртък, 17 Октомври 2019
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 05 Август 2018

1241

Дневен хороскоп - Риби - 05.08.2018 - Действайте градивно

Деловата активност винаги е за предпочитане, но когато тя е съпроводена от агресивен подход към околните при осъществяването на целите, резултатите може да се окажат дори и под очаквания минимум.

Отдалечете се от такъв стил на работа, избягвайте конфликтите и ще осъществите целите си. Не харчете необмислено, колкото и да сте изкушени. В конфликтна ситуация е за предпочитане да запазите добрия тон и ще спечелите. Имате перспективни планове, но трябва да намерите хора, с които да ви ги реализирате. Условията ще са благоприятни да си изградите подходяща тактика за проблеми, които от доста време не ви дават покой.

Няма да направите много, но първата крачка ще е все пак някакво начало. По-добре е да отклоните покана на приятели за кратко пътуване, макар че компанията може да е обещаваща. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година