Петък, 21 Февруари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 04 Септември 2016

2264

Дневен хороскоп - Риби - 04.09.2016 - Проявете честност

Неделя носи силни надежди за успех, но не лошо да гледате реално на нещата при осъществяването им. Това се налага за онези, които възнамеряват да си послужат с хитрина  или някакъв вид нечестност. Не се заблуждавайте, че ще постигнете успех. Ще се получи обратното, за това по-скоро действайте по правилата. Следвайки събитията и с прагматичен подход ще осъществявате целите си. Не са изключени разочарования, но за неща, върху които не можете да въздействате. Там, където е по силите ви, ще направите нужното, за да бъдат всички добре и в това е силата ви. Любовта на някой ще ви направи и вас щастливи.

Радвайте се на живота, но има неща, които трябва да бъдат пипнати с ръчичка. Може да измислите някоя рационализация или да промените нещата така, че след време всички има да се чудят как са работили по такъв “допотопен” начин. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година