Понеделник, 27 Януари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 04 Март 2018

3877

Дневен хороскоп - Риби - 04.03.2018 - Насочете се към ново партньорство

Рибите са силно напрегнати поради проблеми, които ги притесняват месеци наред. Днес повечето са много нервни. Разбираемо е, че това състояние не ви помага, а вреди.

Ориентирайте се към ново партньорство. Това ще е значим процес, чието развитие предстои през настоящия месец. Находчива идея или предложение ще ви мобилизира да го реализирате, оставяйки всичко друго на втори план. Роднините ще ви подкрепят, особено в частта, касаеща отсъствието от дома и грижете, свързани с него. С партньора си ще стигнете до решение по интересуващ ви въпрос и заедно ще го придвижите напред. Не обсъждайте с никого финансовите си планове.

Не е подходящо днес да се занимавате с банкови или други платежни институции. Нито взимайте, нито давайте пари на заем. По възможност избягвайте и парични трансфери. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година