Сряда, 8 Февруари 2023
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 04 Януари 2018

4212

Дневен хороскоп - Риби - 04.01.2018 - Ще отхвърлите проблемите

В настоящия тежък, за мнозина ог представителите на Риби момент, е доста нелепо да се призовава към търпение, но за голямо съжаление, не разполагате с друг избор.

Възможността за помощ и подкрепа отвън не е изчерпана. До дни ще се освободите напълно от неприятностите. Усилията ви в последно време не са напразни, въпреки, че вече сте изгубили вярата си. Финансите ви ще растат и ще можете да направите всички онези неща, за които не ви достигаха средства до сега. Някои ще се съсредоточат към разширяване на дейността си. С професионалните задачи едва ли ще имате някакъв проблем, но при уреждането на разни неформални лични въпроси, ако решите да сте прекалено прецизни ще покажете на практика какво означава „на брашното евтин, на триците - скъп“.

Казано по друг начин, сравнявайте основните параметри, вместо да се вторачвате в детайли. У дома атмосферата се затопля, заслуга за което имате и вие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-