Понеделник, 26 Август 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 04 Януари 2018

3878

Дневен хороскоп - Риби - 04.01.2018 - Ще отхвърлите проблемите

В настоящия тежък, за мнозина ог представителите на Риби момент, е доста нелепо да се призовава към търпение, но за голямо съжаление, не разполагате с друг избор.

Възможността за помощ и подкрепа отвън не е изчерпана. До дни ще се освободите напълно от неприятностите. Усилията ви в последно време не са напразни, въпреки, че вече сте изгубили вярата си. Финансите ви ще растат и ще можете да направите всички онези неща, за които не ви достигаха средства до сега. Някои ще се съсредоточат към разширяване на дейността си. С професионалните задачи едва ли ще имате някакъв проблем, но при уреждането на разни неформални лични въпроси, ако решите да сте прекалено прецизни ще покажете на практика какво означава „на брашното евтин, на триците - скъп“.

Казано по друг начин, сравнявайте основните параметри, вместо да се вторачвате в детайли. У дома атмосферата се затопля, заслуга за което имате и вие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година