Събота, 4 Април 2020
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 04 Декември 2017

4240

Дневен хороскоп - Риби - 04.12.2017 - Успех

Доста успешен за осъществяване на делата ден, през който мнозина от Рибите ще насочат вниманието си към важни за тях контакти, защото ясно долавят, че ситуацията е осезаемо раздвижена и ще последват изменения.

Това наистина е така. Сигурно е, че такъв процес настъпва скоро. Очаква ви ден, в който спокойно ще можете да разполагате с времето си без да ви притесняват външни фактори. На моменти ще бъдете по-емоционални от обикновено, затова се замете с нещо, което ще ви предпази от пряка конфронтация с околните. Ваш приятел се нуждае от компетентното ви мнение по даден въпрос и вие се отзовавате без колебания. Не се преуморявайте. Действайте спокойно, с равномерно темпо. Избягвайте решаването на сложни въпроси, остри спорове и екстремни занимания.

Систематизирайте желанията си, а след това и начините, по които бихте могли да ги реализирате. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година