Сряда, 6 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 04 Април 2018

3665

Дневен хороскоп - Риби - 04.04.2018 - Много напрежение

Доста напрегната, сряда ще е крайно неудобна за мнозина от Рибите. Най-голям дял за лошото настроение на мнозина имат домашните конфликти, които в много случаи възникват поради неточни обвинения.

За друга група от зодията този ден е свързан с работни контакти и планиране. Налага се да изясните отношенията си с партньора. Не му спестявайте мнението си по общи въпроси и не се заблуждавайте, че някой друг милее за вас повече, отколкото вие самите. В този ред на мисли се погрижете да се обградите с онези неща и хора, които ви карат да се чувствате добре. Общителни сте, но и прекалено доверчиви.

Не разговаряйте на темите, които ви вълнуват с хора, които познавате слабо или изобщо не познавате. Не давайте лични подробности за себе си, може да попаднете в доста неловка ситуация. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!