Вторник, 4 Октомври 2022
Риби

Дневен хороскоп
Събота 31 Март 2018

4754

Дневен хороскоп - Риби - 31.03.2018 - Нервност

По подобие на Водолеите, и за вас този ден се оказва доста напрегнат. Едни от Рибите ще се насочат към контакти с партньори от деловите или обществените сфери, които предполагат постигане на споразумение по даден въпрос.

До такъв момент едва ли ще се достигне, защото възникват странични фактори, които ще се окажат пречка. Други от зодията са крайно гневни на интимния партньор или на някой друг и днес ще изясняват фактите. Съмнително е, че ще достигнете до точни изводи, но че гневът ви ще е изразителен, не може да има съмнения. Все пак в настроение ще бъдете днес и това ще повлияе положително на всички около вас. Планирано събитие ще погълне времето и енергията ви, но нещата ще се развиват според очакванията ви. Въздържайте се от излишни спорове, дори да сте убедени в правотата си, не губете енергията си за тях.

Нуждаете се от повече зареждащи ви емоции и релаксация на духа. Телефонно обаждане на близък може леко да ви разтревожи. Помислете до колко информацията, която ви споделя е обективна и до колко може да е плод на внушение. Не отказвайте съвет, но не обещавайте друг вид помощ. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година