Четвъртък, 6 Октомври 2022
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 31 Декември 2017

4069

Дневен хороскоп - Риби - 31.12.2017 - Опитайте нещо ново

С нови начинания и екстремни предизвикателства ще изпратят старата година представителите на Риби. С ясните си и точни цели ще улесните изпълнението на запчнатите дела, подкрепяйки и онези, които се нуждаят от вас.

Внимавайте и не прекалявайте в стремежа си да сте полезни на всички, защото ресурсите ви не са неограничени. Нови запознанства и печеливши идеи ще подсилват усещането ви за стабилност. Съдбата закриля силните духом, сдържаните и търпеливите. Въведете ред в бита си и обърнете повече внимание на семейството си. Знаете отлично какво трябва да направите, за да постигнете целите си. Оставете настрани дребните задачи и се концентрирайте върху същественото. Хората около вас подкрепят идеите ви, но не очаквайте винаги да са на едно мнение с вас.

Вслушвайте се повече в съветите им и няма да сбъркате. Не се съмнявайте в себе си. Нищо от днешните събития не би могло да ви затрудни, така че действайте бързо и решавайте смело. За изненада на близките ще успеете да се справите със занимания, които до момента непрекъснато сте загърбвали. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година