Сряда, 8 Април 2020
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 31 Август 2016

2550

Дневен хороскоп - Риби - 31.08.2016 - Сполука чрез честност

Сряда позволява да действате стратегически по целите си чрез преговори или чрез прилагане на старателно подготвен план. Предварително обаче трябва да сте сигурни, че нетактичните подходи ще ви доведат до тежък провал. Действате ли почтено, сполуката ви не подлежи на съмнение. С разумните си ходове благоприятствате идеи ви да получат реализация. Ще подобрите бита си, насищайки го с повече удобства, ще решите служебни задачи и ще укрепите отношенията си с близките ви. 

Ще впечатлявате с енергичност, точност и коректност в постъпките си. В личен план няма да ви липсват изкушения. Ще определено ще успеете да свършите куп неща, за които после ще искате похвала разбира се. Вечерта е ключовият момент, за търсещите интимност, но с нов и непознат, но вълнуващ ви към този момент човек. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година