Понеделник, 30 Януари 2023
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 03 Май 2018

2575

Дневен хороскоп - Риби - 03.05.2018 - Доволни от резултатите

Днес е добре да не избързвате и по никакъв начин да не възпрепятствате естествения ход на развитията. Представителите на зодията, които ще се заемат с делова дейност днес, ще останат удовлетворени от постигнатите резултати.

Странното в четвъртък за повечето Риби е, че едновременно с характерното за деня душевно равновесие доста от знака не са равнодушни към нечии изказвания, които не отговарят на истината и без съмнение са плод на злоба и низки страсти. Ако присъствате на изнервяща ситуация по-добре не се поддавайте на изкушението да започнете скандал. Може би има обективна причина за нечие недоволство, но пък няма проблем да излезете с чест. Важно е да се научите, че не сте защитени от грешки. Търпението ви ще ви бъде ценен помощник.

Погрижете се старателно за външния си вид преди да излезете от дома. Почти през целия ден ще сте в движение, уреждайки административни въпроси и ще общувате с доста хора. Едно от условията да се справите бързо е първоначалното впечатление, което ще създадете. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-