Понеделник, 26 Август 2019
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 03 Юли 2018

1321

Дневен хороскоп - Риби - 03.07.2018 - Сполука

Ако ви предстои пътуване или друго, важно за вас събитие, бъдете търпеливи и не пренебрегвайте ничия подкрепа. Несъмнен факт е, че представителите на Риби са в навечерие на нов, важен етап от социалното си развитие.

Действайте внимателно! Овладейте качествено емоциите и планирате реализирането на целите с в последователност по важност. Такъв подход ще е напълно успешен през този вторник. Проект, по който работите от доста време ще бъде приключен. Възможни са административни спънки, които ще изпънат нервите ви докрай. Ако се наложи, не се колебайте да рискувате. Парите ви притесняват с бързината, с която си отиват.

Ще се наложи да отделите част от работното си време за човек, когото не познавате твърде добре. Ще ви потърси за консултация или обмен на информация. Не отказвайте, съвсем скоро ще ви се реваншира и ще ви помогне да напреднете със своя идея. Потърсете подходяща компания за да разпуснете вечерта.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година