Сряда, 22 Март 2023
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 03 Януари 2018

4064

Дневен хороскоп - Риби - 03.01.2018 - Освобождаване от проблеми

Рибите са много напрегнати поради замразяването на проблем, чието решение трябваше отдавна да е факт. Не се впечатлявайте негативно поради застоя.

Разгръщат се хубави печеливши възможности, които ще компенсират загубата на време и нерви, а при някои и на материални средства. Вие сте безспорен, неизтощим източник на енергия и свежо чувство за хумор. Работите усърдно и всеотдайно, и резултатите не закъсняват. Внимавайте да не влезете в пререкание с близките си. Приятелите заслужават повече внимание и това го разбирате и днес. Организирайте в тяхна чест събиране и се повеселете. Първоначално може и да решите да се потопите изцяло в работата, но околните едва ли ще ви оставят да си действате на спокойствие.

Ще търсят компанията ви, ще искат да споделят преживявания. Изслушвайте ги само до колкото ви е приятно и не се вживявайте твърде много в разказите им. Повечето са си чиста фантазия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-