Понеделник, 15 Април 2024
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 03 Април 2018

4257

Дневен хороскоп - Риби - 03.04.2018 - Овладейте емоциите

Нова работа или друга сериозна промяна, ще ви споходят днес. С каквото се захванете и планирате днес, ще има положителен отзвук към настоящите ви и бъдещи дела.

Вашият шанс за успех никак не е слаб, и при условие, че разчитате на собствени възможности и активност – сполуката със сигурност ще зарадва. Другият тежък момент през деня се свързан с нервността. Ще обсъждате планове и нова програма с колеги и хора, с които предстои да осъществите общ проект. Това ще ви сближи и подсили синхрона в действията ви, което ще се отрази положително и на резултатите. Ще се избавите от депресията, ако по-често се срещате с хората, които обичате и им позволите да ви зарадват.

Оптимистични сте, общителни и сигурни във възможностите си. Присъствайте на всички служебни срещи и дискусии. Ще успеете да представите и придвижите предложение, което преди време е било отхвърлено. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!