Понеделник, 3 Октомври 2022
Риби

Дневен хороскоп
Петък 29 Септември 2017

4103

Дневен хороскоп - Риби - 29.09.2017 - Владейте нервността си!

Представителите на Риби ще действат хитро за реализацията на целите си. В повечето случаи ще постигнат онова, към което са се насочили. По-сериозно внимание би следвало да обърнете на контактите в деловите среди и отговорно да си обещаете, че ще владеете нервите си.

Това ще е от голямо значение за успеха ви. Наясно сте, че информираността ви по интересуващ въпрос ще направи по-лесно изпълнението му и за това ще работите в тази посока. Делата ви ще зависят в голяма степен от вашата активност и желание да ги приключите в срок. До себе си имате човек, който ви подкрепя във всичко и това е предимството ви пред много други. Сравнително активен ден, но изненади няма да липсват. Добрата новина е, че изненадите ще са приятни и ще ви върнат към мили стари спомени. Във връзка с това ще ви хрумнат интересни идеи на тема „работа и бизнес“.

Днес нещата ще са свързани главно със семейни въпроси. Може да ви дойдат роднини на гости или да се наложи да заминете някъде. Във всеки случай това няма да ви е неприятно, дори напротив. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година