Понеделник, 27 Януари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Петък 29 Ноември 2019

1305

Дневен хороскоп - Риби - 29.11.2019 - Не си играйте с огъня

Петък е доста благоприятен за сключване на съюзи и партньорства. Част от представителите на Риби ще се устремят към такива ангажименти с тайната мисъл за по-ярки печалби без подбиране на средства за действия.

Не е препоръчително да се осланяте на нечестност. Действащите по този начин скоро ще схванат грешката си, но ще е късно за корекции. Днес е важно да се пазите от измами и заблуди. Ефектът от вторите може да се окаже по-коварен, ако не ги разобличите своевременно. Обърнете повече внимание на здравето. Днес ще се радвате на подаръци, за някои те ще са по-големи и очаквани. Ще подобрите финансовото си състояние и ще постигнете целите си, избирайки вярната посока.

Заплетена ситуация ще ви покаже, че не всичко е такова, каквото изглежда. Някои ги очаква изпълнена с интимни ласки вечер. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година