Събота, 25 Септември 2021
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 29 Ноември 2017

3751

Дневен хороскоп - Риби - 29.11.2017 - Не си играйте с огъня

Сряда е доста благоприятна за сключване на съюзи и партньорства. Част от представителите на Риби ще се устремят към такива ангажименти с тайната мисъл за по-ярки печалби без подбиране на средства за действия.

Не е препоръчително да се осланяте на нечестност. Действащите по този начин скоро ще схванат грешката си, но ще е късно за корекции. Днес е важно да се пазите от измами и заблуди. Ефектът от вторите може да се окаже по-коварен, ако не ги разобличите своевременно. Обърнете повече внимание на себе си. Ще бъдете натоварени с доста работа и има реална възможност да се справите. Помислете как най-полезно да разпределите времето си. Възползвайте се от всяка помощ, която ви се предложи. Тревогите на някои от вас относно здравето на роднина, може би са неоснователни. Но за да сте спокойни, го придружете до специалист.

Ще бъдете добре приети навсякъде. Дайте воля на въображението си, но не започвайте с реализацията на творческите си идеи. Подредете ги по важност и се опитайте да прецените обективно ресурсите, с които разполагате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година