Вторник, 25 Юни 2019
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 29 Ноември 2017

3390

Дневен хороскоп - Риби - 29.11.2017 - Не си играйте с огъня

Сряда е доста благоприятна за сключване на съюзи и партньорства. Част от представителите на Риби ще се устремят към такива ангажименти с тайната мисъл за по-ярки печалби без подбиране на средства за действия.

Не е препоръчително да се осланяте на нечестност. Действащите по този начин скоро ще схванат грешката си, но ще е късно за корекции. Днес е важно да се пазите от измами и заблуди. Ефектът от вторите може да се окаже по-коварен, ако не ги разобличите своевременно. Обърнете повече внимание на себе си. Ще бъдете натоварени с доста работа и има реална възможност да се справите. Помислете как най-полезно да разпределите времето си. Възползвайте се от всяка помощ, която ви се предложи. Тревогите на някои от вас относно здравето на роднина, може би са неоснователни. Но за да сте спокойни, го придружете до специалист.

Ще бъдете добре приети навсякъде. Дайте воля на въображението си, но не започвайте с реализацията на творческите си идеи. Подредете ги по важност и се опитайте да прецените обективно ресурсите, с които разполагате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година