Петък, 8 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 29 Март 2018

4079

Дневен хороскоп - Риби - 29.03.2018 - Внимавайте с колегите

Всичко с което се заемете през идния ден, ще подейства доста обновяващо и освежаващо на духовното ви състояние. Няма съмнение, че ще се включите активно, но е добре да не се главозамайвате и не губите предпазливостта си.

Заради неконтролируемите енергии денят съдържа в себе си и много изненади. Заемайте се с това, което ви е пределно ясно и не крие рискове. Срещите с приятели ще ви носят много настроение и положителни емоции. Не се страхувайте да разкриете любовта си. Възможно е част от очакванията ви днес да не се осъществят, но неща които не сте и подозирали да ви зарадват с добрите си резултати. Така че не губете надежда, а работете концентрирано и скоро ще усетите подобрение на положението си.

Усилват се творческите ви търсения, което ви кара да насочите част от усилията си в тази насока. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!