Понеделник, 26 Юли 2021
Риби

Дневен хороскоп
Петък 29 Юни 2018

2214

Дневен хороскоп - Риби - 29.06.2018 - Чудесна реализация

Денят е ползотворен за работа, за това и физическите, ментални и духовни занимания ще ви се получават добре. За осъществявате на целите петък е много благоприятен за Рибите.

Очертават се и сблъсъци с противници, но ще надделеете. Лош през този ден е психологическият ви портрет. Мнозина ще бъдат засегнати от нечии изказвания и квалификации, целящи уронване на престижа. Ще се разделите с тези личности. Работете спокойно, за всичко се намира решение, дори и да изпитвате известни затруднения в началото. Провежданите срещи и разговори ще са ползотворни, предвид на това, че давате израз на загрижеността си към проблемите на партньорите си.

С нечия помощ ще постигнете напредък в конкретна област. Вероятността днес да критикуват работата ви не е за пренебрегване. Помислете как да постигнете по-добри резултати, вместо да се разстройвате и зареждате с негативизъм. Обърнете внимание на препоръките, които ви дават и ще избегнете сериозни финансови загуби. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година