Събота, 21 Септември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 29 Юли 2018

1582

Дневен хороскоп - Риби - 29.07.2018 - Желано устройване

Използвайте опита си и с по-прагматични модели на поведение защитавайте интересите си, без да се притеснявате и да влизате в конфликти. Много положителен ден, който разкрива ярки възможности за устройване на желано делово място.

Не е изключено пред някои да възникнат неочаквани прегради. Не го приемайте трагично. Те ще са плод на нечие враждебно отношение към вас. Не след дълго ще изчезнат както са се и появили. Резултатите от работата ви ще са удовлетворителни ще живеете с мисълта, че можете да се справите с всичко. Потиснете желанието си сами да решавате проблемите на близките ви, оставете заслугата да бъде тяхна. Не обсъждайте делата си с хора, които бегло познавате.

Настроението ви е оптимистично и това е достатъчна причина да се захванете за занимания, които ви отегчават и са ви неприятни. Днес ще се справите с усмивка и чувство за хумор. Не избягвайте „трудните“ теми, по-добре е да ги приключите веднъж за винаги. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година