Вторник, 18 Февруари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 29 Юли 2018

1606

Дневен хороскоп - Риби - 29.07.2018 - Желано устройване

Използвайте опита си и с по-прагматични модели на поведение защитавайте интересите си, без да се притеснявате и да влизате в конфликти. Много положителен ден, който разкрива ярки възможности за устройване на желано делово място.

Не е изключено пред някои да възникнат неочаквани прегради. Не го приемайте трагично. Те ще са плод на нечие враждебно отношение към вас. Не след дълго ще изчезнат както са се и появили. Резултатите от работата ви ще са удовлетворителни ще живеете с мисълта, че можете да се справите с всичко. Потиснете желанието си сами да решавате проблемите на близките ви, оставете заслугата да бъде тяхна. Не обсъждайте делата си с хора, които бегло познавате.

Настроението ви е оптимистично и това е достатъчна причина да се захванете за занимания, които ви отегчават и са ви неприятни. Днес ще се справите с усмивка и чувство за хумор. Не избягвайте „трудните“ теми, по-добре е да ги приключите веднъж за винаги. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година