Сряда, 6 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 29 Януари 2018

4404

Дневен хороскоп - Риби - 29.01.2018 - Активизирайте се

С богато въображение, съзидателни и добронамерени, днес сте по-лесно възприемчиви за нови идеи и прозрения. Налице са някои влияния, които предразполагат Рибите към отпускане и загуба на ценно време.

Не се поддавайте на тези въздействия и не се опитвайте да хитрувате с цел спестяване на усилия, защото ще последва провал в реализацията на замисленото. Понеделник ше е успешен за активните. Без да се притеснявате от нищо, ще дадете предпочитание на себе си и личните си нужди. В тази връзка ще използвате деня за възстановяване на здравето и духа си. Размишлявайки върху живота си, по много въпроси ще промените вижданията си и ще набележите мерки за промяна на всичко, което ви отегчава. Близки роднини или много близки приятели ще ви въвлекат в спор помежду си.

Постарайте се да сте максимално обективни и да се придържате само към фактите. Вечерта съвсем изненадващо ще ви поканят на вечеря или на парти в камерна компания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!