Неделя, 29 Януари 2023
Риби

Дневен хороскоп
Петък 29 Декември 2017

4186

Дневен хороскоп - Риби - 29.12.2017 - Устремете се към партньорство

Силата на Рибите през този ден е в партньорството. За съжаление, мнозина може да се разминат с тази възможност поради желание за индивидуалност. Ще сгрешите ако не се коригирате.

Другият важен момент е да не влизате в разпри с хора от деловите среди. Успех в преговори и контакти. Погледнете на проблемите си откъм добрата им страна и не разкривайте докрай плановете си. На вас се пада да постигнете върхове, за които не сте и мечтали. Работете върху преките си ангажименти, а новостите ще ви застигнат, където сте. С колкото по-сложни занимания се захванете, толкова по-добре ще се справите. Редувайте работа с почивка, за да съхраните тонуса си. Осигурете си достатъчно сън и не преяждайте, предстоят още празници.

Осигурете си и време за отдих, със който да релаксирате. Една среща ще ви донесе много радост. Любовта ви е споделена и това ви дава допълнителни криле. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-