×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Февруари 2018
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Септември 2017

3517

Дневен хороскоп - Риби - 28.09.2017 - Пред хубави промени

Четвъртък е особен от гледна точка на целеви успехи. Във финансово отношение може да останете разочаровани поради несполука, а в някои случаи не изключено да се достигне до загуби.

В сравнение с възможностите, които се разкриват през този ден определено може да се твърде, че е превъзходен. Ще ви подадат ръка и заедно ще постигнете напредък в обща задача. Уморени сте, но с последователните си и предвидливи действия ще имате успехи. Вечерта ще разпускате в приятелска компания, въпреки, че е възможно работата да ви намери и да продължите. Любовни разкрития, от които ще останете поласкани. Наблюдателни сте, впечатлителни и чувствителни. Интуицията ви е силна. Слушайте повече, преценявайте бързо и говорете по-малко.

Ще се получи така, че вашата работа ще се свърши почти без активното ви участие. Ако работа ви е свързана с движение – добре, защото иначе ще ви е трудно да се задържите цял ден на едно място. Свършете сутринта най-важните неща, защото после няма да ви остане време, ще се отворят други работи, а и разговорите ще ви отнемат доста време. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.