Четвъртък, 21 Ноември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Септември 2017

4713

Дневен хороскоп - Риби - 28.09.2017 - Пред хубави промени

Четвъртък е особен от гледна точка на целеви успехи. Във финансово отношение може да останете разочаровани поради несполука, а в някои случаи не изключено да се достигне до загуби.

В сравнение с възможностите, които се разкриват през този ден определено може да се твърде, че е превъзходен. Ще ви подадат ръка и заедно ще постигнете напредък в обща задача. Уморени сте, но с последователните си и предвидливи действия ще имате успехи. Вечерта ще разпускате в приятелска компания, въпреки, че е възможно работата да ви намери и да продължите. Любовни разкрития, от които ще останете поласкани. Наблюдателни сте, впечатлителни и чувствителни. Интуицията ви е силна. Слушайте повече, преценявайте бързо и говорете по-малко.

Ще се получи така, че вашата работа ще се свърши почти без активното ви участие. Ако работа ви е свързана с движение – добре, защото иначе ще ви е трудно да се задържите цял ден на едно място. Свършете сутринта най-важните неща, защото после няма да ви остане време, ще се отворят други работи, а и разговорите ще ви отнемат доста време. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година