Петък, 1 Март 2024
Риби

Дневен хороскоп
Петък 28 Октомври 2022

872

Дневен хороскоп - Риби - 28.10.2022 - Бъдете много внимателни

Лошото звездно влияние е дублирано днес за Рибите. През този ден трябва да сте особено внимателни във всичко – от придвижване по улиците – пешком или с автомобил, до делови контакти, преговори и договориране в деловите среди. За противоречия да не ви и минава през ума.

Най-после получавате това, от което имате нужда. Случка на работното ви място днес ще повиши самочувствието ви и ще ви зареди с допълнителна енергия за работа. Имате планове относно бъдещите си начинания, голяма част от които ще трябва да отсеете. Най-добре ще е да поговорите с партньорите си. Спорните разговори ще се провеждат предимно между членовете на семейството ви и ще се дължат на обичайните различия между поколенията. Постарайте се да прекратите или поне да омекотите конфликта по пътя на убеждението.

Ултиматумите не само няма да помогнат, но може и да задълбочат разправията. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!