Неделя, 10 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Събота 28 Октомври 2017

3989

Дневен хороскоп - Риби - 28.10.2017 - Силен късмет и ярки надежди

Изключително положителен ден, предоставящ значителни възможности за реализиране на куп делови и лични намерения. Основната характеристика за събота е изразителен късмет.

За да го поддържате на високо ниво през следващите дни е необходимо да сте ярко активни. Чувствате се вдъхновени днес и работите усилено, водени от желанието да оползотворите творческия порив, който ви е обзел. Срещате се с интересни хора, благодарение на които ще ви хрумнат ценни идеи. Обсъдете намеренията си с някого, чието мнение уважавате. На някои от вас предстои нова връзка. Ще се наложи да поемете някои допълнителни задължения, а няма да разполагате с достатъчно време. Преценете програмата си още веднъж. Поне една задача може да бъде отложена.

Щом уточните подробностите ще се успокоите и ще сте изключително ефективни в действията си. Вечерта някак леко и неусетно ще се оттеглите и ще си се движите в собствената си орбита. Момент за вътрешна равносметка. Доверете се на Висшия си Аз. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!