Понеделник, 27 Септември 2021
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 28 Ноември 2017

4563

Дневен хороскоп - Риби - 28.11.2017 - Владейте се!

Остротата във взаимоотношенията не разчиства пътя пред вас за безпрепятствено движение към успеха. Овладейте емоционалността си и действайте усилено за реални постижения.

Избягвайте конфликтите, за да не се окажете спрени за реализацията си от влиятелна административна намеса. По възможност останете близо до дома и семейството си, уединението ще ви предпази от грешки. Проявените грижи и внимание към някого ще ви се върнат и направят деня ви особено вълнуващ. Финансовата подкрепа ще се отрази добре на семейството ви, ще се успокоите и продължите напред. Ако планирате разширяване на дейността си, не изпреварвайте събитията и не забравяйте, че зад всяко постижение, най-често стои солидна подготовка.

Не е изключено да попаднете в някаква доста неприятна ситуация, свързана с обсъждане на ваш близък. Запазете спокойствие, ако никой не знае, че познавате обекта на разговора. Ще си изградите правилна тактика едва след като установите кой е инициатор на клюката. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година