Събота, 22 Февруари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 28 Март 2018

3586

Дневен хороскоп - Риби - 28.03.2018 - Нови начинания

Говорете по същество и не се впускайте в инициативи, които могат да изтощят силите ви. Избягвайте ги и се насочете към деловотопартньорство, което обещава много добри резултати.

Късметът ви е силен, а взаимодействията в обществените среди се ви радват с пълен успех. Това задължава да сте внимателни в мислите си, да простите обидите към себе си и да останете добри. Постарайте се настроението ви да е отлично и нищо няма да го помрачи. Веселете се, видимо това ви се отдава добре. Успявате да увлечете близките си с интересните си идеи и става забавно. Ще се радвате на нова придобивка, за която сте се потрудили.

Добри новини ще получите от чужбина и ще градите планове за бизнес - пътуване. Намалете темпото и наблюдавайте внимателно събитията, които се случват днес. Не се доверявайте на обещания и не се увличайте по „изгодни“ оферти. От вас зависи да избегнете изкушенията, които със сигурност ще ви навредят. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година