Неделя, 23 Януари 2022
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 28 Май 2018

2181

Дневен хороскоп - Риби - 28.05.2018 - Трудности в реализацията

Прозорливи и аналитично мислещи, днес се поставяте в изгодна позиция и без суета ще работите върху изпълнение на програмата си. Напрегнат и нервен ден, който може да предизвика много ядове на преговарящите, на пътуващите и търгуващите от зодията.

По принцип ядовете през този ден се свързват с деловия сектор и ангажиментите в бизнеса, което естествено означава проблеми в материалната и финансовата реализация. Не се страхувайте, че изпускате нещата от контрол. В притесненията ви има някакви основания, но паниката няма да ви помогне. Оставете за малко нещата да стават без намесата ви. Отпуснете се, доверете се на щастливата си звезда. Добро начало на нова връзка, или задълбочаване на вече съществуваща. Избягвайте шумните компании и публичните изявления.

Избягвайте и местата, където има струпване на много хора. Проявете предпазливост, особено по време на пътуване или ако се налага да шофирате. Съществуват предпоставки за инцидент. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година