Сряда, 22 Май 2019
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 28 Май 2018

1943

Дневен хороскоп - Риби - 28.05.2018 - Трудности в реализацията

Прозорливи и аналитично мислещи, днес се поставяте в изгодна позиция и без суета ще работите върху изпълнение на програмата си. Напрегнат и нервен ден, който може да предизвика много ядове на преговарящите, на пътуващите и търгуващите от зодията.

По принцип ядовете през този ден се свързват с деловия сектор и ангажиментите в бизнеса, което естествено означава проблеми в материалната и финансовата реализация. Не се страхувайте, че изпускате нещата от контрол. В притесненията ви има някакви основания, но паниката няма да ви помогне. Оставете за малко нещата да стават без намесата ви. Отпуснете се, доверете се на щастливата си звезда. Добро начало на нова връзка, или задълбочаване на вече съществуваща. Избягвайте шумните компании и публичните изявления.

Избягвайте и местата, където има струпване на много хора. Проявете предпазливост, особено по време на пътуване или ако се налага да шофирате. Съществуват предпоставки за инцидент. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година