Събота, 4 Февруари 2023
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Юни 2018

2326

Дневен хороскоп - Риби - 28.06.2018 - Отстраняване на пречки

Професионалната ви работа, бизнеса, обучението и чувствата ви се отразяват на поведението ви, правейки ви по-витални и дори радостни. Изразителен личен късмет, но повишена нервност, поради което и опасност от грешки в действията или в начините на контактуване с околните.

Ако се владеете качествено, няма да последват проблеми, или затормозяващи ситуации. Ще разполагате с възможност за отстраняване на пречки. Водени от амбициите си ще работите за собствения си просперитет, дори и това да не се харесва на някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Виталността ви ще привлече личност, която от дълго време храни романтични чувства към вас. Това ще ви разнообрази, а за някои означава и нова връзка.

Времето може да е мрачно, но настроението ви е оптимистично още от сутринта. Ще ви е много по-лесно да общувате от обикновено и в поредица неформални разговори ще си изградите правилна схема за реализация на бъдещ проект. Някой ще ви поиска извинение за предишна неприятна случка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-